Archives: Producten

50+ Beste Website Thema’s voor jou geselecteerd

Op zoek naar een nieuw thema voor je website? Met dit overzicht van meer dan 50 van de beste website thema’s voor bedrijven in de mode, beauty, dienstverlening of webshops is een prachtig thema heel eenvoudig te vinden. Met dit overzicht aan website templates heb je genoeg keuze om een perfect thema te vinden dat bij jouw bedrijf past. Zoek op basis van naam, CMS, branche of prijs en vind het mooiste website thema waar jij graag mee wil werken.

Hoe kies je een website thema?

Wanneer je van plan bent een website of webshop te bouwen is een thema erg belangrijk. Het thema bepaalt namelijk de volledige look & feel van je website en uiteindelijk dus ook je bedrijf. Wanneer het thema niet goed aansluit bij je gewenste huisstijl kan dat klanten kosten, jezelf irriteren en ook heel veel geld kosten. Voordat je gaat investeren in een thema is het dan ook zaak om de keuze voor een website thema voor te bereiden. Zo kies je voor een goed website thema:

  1. Ga op zoek naar betrouwbare ontwikkelaars met hoge reviews en support
  2. Kies niet voor thema’s die lange tijd niet zijn bijgewerkt
  3. Kies voor een thema dat geschikt is voor de laatste CMS versies
  4. Kies een thema dat voldoet aan de eisen en mogelijkheden die je vooraf hebt geformuleerd
  5. Zoek een thema dat op alle apparaten werkt en het liefst responsive is
  6. Overweeg de aanschaf van een premium thema

Premium thema’s

Het aanschaffen van een premium thema is aan te raden omdat het in een later stadium ontzettend veel moeite en kosten zal besparen. Met een premium website thema krijg je namelijk al toegang tot mogelijkheden die bij een gratis thema er later nog ingebouwd moeten worden. Het laten inbouwen van deze features kost meestal veel geld en kan veel frustraties met ontwikkelaars opleveren. Eenmalig investeren in een premium thema met support is dan ook geen overbodige luxe. Bekijk bijvoorbeeld eens onze WordPress thema’s of Shopify thema’s.