Categorie: PrestaShop Thema's

30+ beste PrestaShop thema’s​

Bekijk hier ruim 30 verschillende thema’s en templates voor je PrestaShop webwinkel. Met deze thema’s is het bouwen van je webshop heel erg eenvoudig en kan deze ook nog eens heel gebruiksvriendelijk worden gemaakt. Dit zijn onze favoriete PrestaShop thema’s en templates!

 

Met PrestaShop geniet je van kant-en-klare designs die je als template kan uploaden in je webshop. Deze templates zijn daarnaast nog te customizen zoals je dat ook bij een WooCommerce thema kan doen. Met een prachtig thema en je eigen maatwerk is het verkopen van je producten een stuk leuker geworden. Bouw direct je professionele webshop met een PrestaShop thema of template!

De mooiste PrestaShop templates

Personaliseer je webshop in een paar klikken en wek direct vertrouwen bij je klanten met een professioneel template! Voor ruim 90% van alle internetgebruikers is de grafische vormgeving van een webshop een van de belangrijkste elementen die vertrouwen opwekt. Met deze thema’s en templates kan je het vertrouwen van de webwinkel bezoekers winnen en deze bezoekers direct omzetten naar klanten. Haal meer omzet uit je webshop met deze prachtige PrestaShop templates!