Categorie: Shopify Thema's

30+ beste Shopify thema’s

Bekijk hier ruim 30 verschillende thema’s en templates voor je Shopify webshop. Met deze thema’s is het bouwen van je Shopify webwinkel heel erg eenvoudig en kan deze ook nog eens heel gebruiksvriendelijk worden gemaakt. Dit zijn onze favoriete Shopify thema’s en templates!

 

Shopify templates

Op zoek naar een prachtig thema voor je Shopify webshop? Met de templates en thema’s van Shopify heb je in ieder geval genoeg keuze. Wat voor jou het beste webshop thema is, is voor een ander misschien niet zo geschikt. Ga dus goed voorbereid op zoek naar het thema wat bij jouw wensen past. Met templates van Shopify is een prachtige en functionele webshop binnen enkele klikken gerealiseerd.

 

Shopify en je fysieke winkel

Er zijn maar weinig online platforms waarbij je een fysieke winkel of het kassasysteem kan synchroniseren met je webwinkel. Met een webshop van Shopify is het mogelijk om je voorraadbeheer zowel fysiek als online in één centraal programma te beheren. Met Shopify geniet je van een gezamenlijke backoffice waar je kassasysteem aan gekoppeld kan worden. Op die manier kunnen je fysieke winkels en je online shop inzichtelijk krijgen wat de voorraad van een product is, wie je klanten zijn en vanuit waar je verkopen realiseert. Bovendien zijn de e-commerce koppelingen met je fysieke winkel ontzettend veilig bij Shopify!

 

Waarom Shopify?

Shopify is wereldwijd één van de grootste spelers op het gebied van e-commerce. Het platform neemt de hosting van je domein over, biedt een stabiel CMS voor je webshop en beschikt over een enorme community waar jij als ondernemer van kan leren. Met Shopify weet je dat het e-commerce technisch goed in elkaar zit. Bij WordPress zijn er nog net wat extra stappen nodig om een webshop te bouwen. Daar heb je de webhosting echter wel zelf in je beheer, dat is bij Shopify niet het geval. Drag & Drop je webshop met Shopify. Met deze functie is het heel eenvoudig om je eigen designs te creëren met een voor-geprogrammeerd thema. Er komt dus nagenoeg geen code aan te pas om je eigen webshop te ontwerpen. Laat je fantasie en creativiteit de vrije loop met de Drag & Drop thema’s en templates van Shopify!