Categorie: WordPress Thema's

30+ beste WordPress thema’s

Bekijk hier ruim 30 verschillende thema’s en templates voor je WordPress website. Met deze thema’s is het bouwen van je WordPress website heel erg eenvoudig en kan deze ook nog eens heel gebruiksvriendelijk worden gemaakt. Dit zijn onze favoriete WordPress thema’s en templates!

WordPress templates

Een template biedt enorm veel mogelijkheden om sneller een professionele website te bouwen. Wanneer je graag met WordPress een website wil bouwen heb je keuze uit talloze templates. Niet ieder template is echter hetzelfde. De een is gericht op de fashion branche en de ander weer op het genereren van leads. Zorg er dus voor dat je van tevoren goed weet welk type website je wil bouwen. Heb je dat helder, ga dan filteren tussen de beschikbare WordPress templates en bouw je geweldige website in no-time!

SEO en WordPress

Met een WordPress website is het verstandig rekening te houden met een SEO-vriendelijk thema. Denk hierbij aan de snelheid van een thema, het kunnen aanpassen van de paginatitels en meta descriptions (bijvoorbeeld met de Yoast SEO plugin) en de mogelijkheid media toe te voegen. Een SEO-vriendelijk thema geeft je de mogelijkheid een WordPress website sneller te laten ranken in de zoekmachine van Google en zodoende verkeer aan te trekken.

Templates & thema’s voor elke niche

Bedrijven betalen duizenden Euro’s aan bureaus om websites te ontwikkelen vanuit niets. Deze programmeerkosten lopen vaak zo hoog op dat een bedrijf nog maar weinig mediabudget overhoud om te investeren in marketing. Met WordPress thema’s en templates kan je ontzettend veel kosten besparen en direct na het publiceren van je nieuwe website aan de slag gaan met marketing voor je bedrijf.

Met duizenden thema’s en templates tot je beschikking is WordPress een platform dat voor elke niche genoeg keuze te bieden heeft. Voor je e-commerce webwinkel kan je gebruik maken van WooCommerce thema’s. Deze beschikken over de mogelijkheid om online bestellingen te plaatsen en te betalen. Daarnaast kan je ook veel templates vinden die gericht zijn op het genereren van leads. Voor tandartspraktijken, advocatenkantoren, mediabureaus en andere dienstverleners zijn deze thema’s ideaal te gebruiken.